Lilith Administrator
Liczba postów : 91 data dołączenia : 18/01/2015
| Temat: Wielka Loteria [PL] Czw Lut 05, 2015 6:26 pm | |
| Podkowy zebrane, a więc czas na świętowanie, a cóż mogło to być innego, jak nie stara, dobra loteria! Do 14 lutego (czwartej rano) mamy możliwość wzięcia udziału w Wielkiej Loterii. Aby coś wygrać, musimy zaopatrzyć się w losy, które można kupić, znaleźć w UFO, wygrać, dostać przy wygraniu przez konia zawodów, kupnie kuponów lub też dostać od znajomego. Trochę możliwości jest, jednakże czy warto się wysilać i tracić cenne eq na losy? A może chcecie się wymienić losami? Piszcie śmiało, co sądzicie, lub jeśli potrzebujecie pomocy w zabawie! | |
|
ebonita Grafik
Liczba postów : 74 data dołączenia : 13/01/2015
| Temat: Re: Wielka Loteria [PL] Czw Lut 05, 2015 6:57 pm | |
| Ehh ja potrzebuję żeby Ci co ode mnie dostali los mi też wysłali losa ... a tego nie robią. Przejadła mi się ta loteria, ileż można mieć siodeł, marchewek i nauszników?
Z utęsknieniem czekam na promocję nową i świeżą (i jakkolwiek kreatywną) zamiast odgrzewać ciągle tego samego kotleta. | |
|
Allendria Świeżak
Liczba postów : 16 data dołączenia : 02/02/2015 Wiek : 25
| Temat: Re: Wielka Loteria [PL] Czw Lut 05, 2015 7:33 pm | |
| Ja tam do loterii nic nie mam, jest jak jest, a protesty strasznie komplikują życie. A tak? Cieszę się z każdej nagrody. | |
|
SystemShy Administrator
Liczba postów : 48 data dołączenia : 18/01/2015
| Temat: Re: Wielka Loteria [PL] Czw Lut 05, 2015 7:48 pm | |
| Szczerze mówiąc - same śmieci typu eq i PD (no dobrze, PD się przydaje). Nic z CR, a do wygrania strasznie dużo przedmiotów też nie ma. @ebonita Ja bym w sumie posprzedawała. Przynajmniej bym kupiła jakieś kupony, rzeczy CR, czy jakiegoś konia. Zawsze się jakaś sumka uzbiera. Ale też by się przydało coś nowego. Zamiast tej loterii dać coś konkretnego. Zawsze lubiłam rozbijanie piniat, a właśnie trwa karnawał. Dlaczego tego nie wykorzystają? | |
|
Joshephine Świeżak
Liczba postów : 54 data dołączenia : 02/02/2015 miejsce zamieszkania : Łotwa
| Temat: Re: Wielka Loteria [PL] Czw Lut 05, 2015 10:14 pm | |
| Obecnie w loteriach/promocjach ograniczam się do minimum. Ktoś jest chętny- los za los? | |
|
SystemShy Administrator
Liczba postów : 48 data dołączenia : 18/01/2015
| Temat: Re: Wielka Loteria [PL] Czw Lut 05, 2015 10:31 pm | |
| Bardzo chętnie się wymienię. Znasz mój nick.
Ostatnio zmieniony przez ebonita dnia Pią Lut 06, 2015 2:39 pm, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : nie ma potrzeby cytowania ... :)) | |
|
Alex147656 Świeżak
Liczba postów : 11 data dołączenia : 05/02/2015
| Temat: Re: Wielka Loteria [PL] Sob Lut 07, 2015 11:30 am | |
| Takie zaskoczenie z wczoraj - Cytat :
- Witaj, Alex147656,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 18 losami. Wygrywasz: 1 x 5 kuponów 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Ostrogi 1 x Lonża 5 losów na następne losowanie z 3 losami 11 x Punkt dorastania z 5 losami 2 000 Equus z 4 losami 1 x 2** Owijki 1 x 2** Nauszniki
Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Wielka Loteria [PL] | |
| |
|