Joshephine Świeżak
Liczba postów : 54 data dołączenia : 02/02/2015 miejsce zamieszkania : Łotwa
| Temat: Zachęcam do wzięcia udziału w konkursie na avatar! Sro Lut 04, 2015 12:43 pm | |
| Zapraszam do wzięcia udziału! > (jako nowy użytkownik nie mogę przesyłać linków) Po więcej szczegółów zapraszam na Zagrodę Mgły, Konkurs znajduje się w zakładce Konkursy na Stronie Głównej. Treść: '' Witam mimo, iż jestem początkowym Zagrodzianinem organizuje konkurs na avatar dla mnie. Tematyka powiązana z Gwiazd Naszych Wina. Wymiary: 120 px na 120 px. Napisy: joshehpine (login) Fromat: jpg, png lub GIF. Konkurs rozpoczyna się 04. 02 a zakończenie przewiduję pod koniec tygodnia, czyli gdzieś około 07.02 Konkurs rozpocznie się jeżeli będzie max. 6 osób chętnych. Czekam na wasze zgłoszenia oraz gotowe avatary pod tym postem. Nagroda za pierwsze miejsce to Zestaw Bonusowy. Nie ponoszę konsekwencji za prawa autorskie. Życzę powodzenia! Pozdrawiam.'' Dodam również, że przewiduję również nagrody dla 2 i 3 miejsca oraz również nagrody pocieszenia dla pozostałych uczestników, czego nie zamieściłam w w/w informacji.
Ostatnio zmieniony przez Joshephine dnia Wto Lut 10, 2015 10:15 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
Joshephine Świeżak
Liczba postów : 54 data dołączenia : 02/02/2015 miejsce zamieszkania : Łotwa
| Temat: Re: Zachęcam do wzięcia udziału w konkursie na avatar! Sob Lut 07, 2015 4:54 pm | |
| UWAGA:: Status: AKTUALNE Termin składania prac: 17-02.15
| |
|